Kniha Život jako riziko 2 + 3 bonusy

Přemýšleli jste o tom, že si koupíte knihu Život jako riziko 2 aneb Když pojišťovny (ne)plní, ale ještě jste se k tomu nedostali? Nyní máte jedinečnou příležitost, která se již nebude opakovat.

Pokud si právě teď objednáte knihu Život jako riziko 2, získáváte automaticky tyto 3 bonusy zdarma:

  1. Vstupenka na FINfest v hodnotě 1 390 Kč

FINfest se koná 2. května 2023 v Praze a nyní máte o důvod víc, proč tam jít. Na programu je také workshop, kde můžete získat neocenitelné rady a tipy o pojištění. Máte jedinečnou příležitost se potkat s autory knihy Život jako riziko 2 a získat to NEJ, co tato kniha nabízí. Dozvíte se, jak reálné případy z praxe využít při prodeji pojištění a získat tak nespornou výhodu před konkurencí. Přijďte diskutovat a nechat se inspirovat pro váš poradenský business!

Webové stránky konference: www.finfest.cz

  1. Unikátní e-book v hodnotě 275 Kč

Tento e-book vyjde v květnu a bude se do hloubky věnovat nejdiskutovanějšímu tématu tohoto roku v pojišťovnictví. Kdo toto téma správně uchopí a využije, ušetří klientům nemalé starosti a peníze. Garantuji mnoho nových informací. Vy ho budete mít zdarma jako první.

  1. Analýzy od Akademie pojištění v hodnotě 125 Kč

A do třetice: máte možnost si vybrat jakékoliv 3 analýzy či zamčené články na tomto webu a já vám je bezplatně pošlu na váš e-mail. Proč to dělám? Věřím, že se někteří z vás stanou členy Akademie pojištění a naše spolupráce bude dlouhodobá. Není to však podmínkou.

Podmínky akce:

  1. Objednání a úhrada knihy Život jako riziko 2 na webu Akademie pojištění zde. Za 840 Kč tedy získáte knihu v hodnotě 690 Kč a bonusy za 1 790 Kč.
  2. Kniha se poštou nezasílá, osobně si ji vyzvednete na konferenci FINfest 2.5.2023 v Praze. Vstupenka je vázána na vaše jméno a na jednu osobu lze nakoupit pouze jednu knihu (s jednou vstupenkou).
  3. Akce platí jen do odvolání a nejpozději do 15. dubna 15:00.
  4. Případné otázky k akci posílejte na info@akademiepenez.cz.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.